Montag, 13. Juni 2011

Skötbordsunderlägg till underbar nykläckt prins!Sv:
I lördags fick min kompis sin lille prins!!! Vad härligt det är när det kommer nya små underverk!
Vi träffades i veckan och då fick hon detta skötbordsunderlägg till bebisen. Det är sytt i mjuk flanell och poplin med lite tjockare vadd emellan. Både min syster och jag har såna underlägg och de är perfekta att ha med i vagnen. Kan även användas som filt. (Sen glömmer jag ju mitt nästan jämt, men men... det är perfekt när det är med)

Tyg: Prickig poplin från Michas Stoffecke, vadd från Buttinette och flanell från Glücksmarie

D:
Am Samstag hat meine Freundin ihr kleiner Prinz bekommen!!! Ich freue mich so für sie, ich liebe es wenn neue kleine Wunder zur Welt kommen!!
Am Dienstag habe ich sie gesehen und ihr diese Wickelunterlage überreicht. Es ist in Flanell und baumwolle mit mitteldicken Watte zwischen genäht. Meine Schwester und ich haben jeweils so eine für unsere Söhne und die sind perfekt für unterwegs. Die können auch gut als eine kleine Decke benutzt werden.


Stoff: Gepunktete Baumwolle von Michas Stoffecke, Watte von Buttinette und Flanell von Glücksmarie

Kommentare:

Marie hat gesagt…

Än har inte det används, men det är så fint och ligger i vagnen som rullade sin premiär tur igår. Men som jag sa till dig när jag fick detta fina underlägg, vill knappt använda det då det är så fint.

Ellen hat gesagt…

Jag använder mitt jättemycket! Det är ju inte så roligt att lägga sin lilla bebis på skötbord på offentliga toaletter... Den har också fått ställa upp som filt då jag glömt att ta med en sådan. Helt oumbärlig med andra ord! =)