Montag, 6. Juni 2011

Prickigt till lekplatsen

Sv:
Nu är ju detta setet kanske till lite kallare dagar, men jag visar det idag ändå. (Vi har 25 grader i Stockholm, där jag är på besök)
Lucky behövde en tröja i brunt när det är lite kyligare när vi är ute. Nu räckte inte den lilla bruna biten av sweatshirt som jag hade, så jag tog det fina prickiga tyget (har det även i blått med turkosa prickar). Dragkedjan fick bli ganska lång (då att det är lätt att klä på honom tröjan), men ändå inte så att man kan öppna tröjan helt. Med en öppen jacka funkar det i alla fall inte för den bara åker av, tycker jag. När jag syr en luva på tröjorna brukar jag använda mig av ett bomullsband som jag syr på sömmen i nackan, så att man slipper den kanten. Nu hade jag ju dessa bomullsband i alla färger utom brunt, oranget och turkost (jag har även sytt en hoodie i turkost, kommer senare) hemma, så jag tog helt enkelt en bit av det prickiga sweatshirttyget och hade som kantband. Blev rätt bra tycker jag.
Den lilla biten brunt tyg räckte dock till ett par matchande byxor. Fick dock "lappa" lite nere bak, men det ser faktiskt ut som att det är en del av designen.

Dressen har redan använts på lekplatsen och klarade alla prov :)

Tyg: Prickig sweatshirt från Charlottas i Hamburg, brun sweatshirt från SoS och orange mudd från Michas Stoffecke

1 Kommentar:

Anonym hat gesagt…

Süüss! Liebe Gruesse aus Hamburg! Beate und Rasmus