Dienstag, 2. November 2010

Stjärngosse!


Sv:
Stjärnbyxorna syddes också för ett tag sen. De har varit lite stora, men tack vare mudden kunde vi använda dem ändå. De är sydda av ett väldigt omgjort Ottobre-Mönster och i den fina stjärnvelouren från Mjuka tyger. (Mudd från Sos) Dregglisen är ännu ett försök av mig med ett eget dregglismönster (de andra försöken är obloggade), men jag har insett att det nog inte är min grej… Väntar nu spänt på det beställda dregglismönstret från GEKKO, hoppas att det kommer imorgon.

D:
Die Sternhose wurde auch vor einige Zeit genäht. Die war bis jetzt ein bisschen groß, aber Dank das Bündchen konnten wir die trotzdem anziehen. Die sind von einem sehr veränderten Schnittmuster der Zeitschrift Ottobre. Den schönen Sternstoff habe ich in Schweden bei Mjuka tyger gekauft. (Bündchen von SoS)

Kommentare:

Aleisa hat gesagt…

Jättekul att du startade bloggen och vad fina är jeanser och detta underbara myssiga brallor, jag visste inte du bor i Hamburg, jag har varit där, jättefin. LYcka till, jag vill bara med på din bloglista, jag länkar till dig i min. mejlar senare om den andra, kram!

Anonym hat gesagt…

hej,
tycker mycket om dina "syförsök" som i mina ögon inte mer kan betraktas som försök - kläderna är perfekta - jag är pa vägen dit...
kommer att följa din blogg eftersom jag vill förbättre mina svenskkunskaper och beundra dina kläder!!
är själv tyska och bor i norrtyskland ocksa!!
lycka till - och en fraga - vilket mönster är det precis till byxan?
nette

Liten Lucky hat gesagt…

Hej Nette,
tack för din fina kommentar! Blev jätteglad.
Hur kommer det sig att du kan så bra svenska? Var bor du?
Till stjärnbyxorna har jag ritat om ett par mönster så att det blev som jag ville. Jag använder nästan bara Ottobre-tdningarna som grund till mina mönster.

Trevlig Lucia!

Anonym hat gesagt…

hej igen,
kommer fran niedersachsen - och har just börjat intressera mig för självsydda kläder...
bodde i sthlm i 2,5 ar och lärde mig svenksa pa vhs och läser nu mycket...
vore roligt om jag kan lära fran dina kunskaper inom "syrning"??
h. nette

Sabrina hat gesagt…

mein Favorit!!

Sabrina hat gesagt…

mein Favorit!!